Kaniner överallt

Att folk är märkliga har ju inte undgått någon, men när man pratar människor och djur så är det en helt annan nivå. I onsdags blev vi alltså med 9(!!) kaniner då ägarna tröttnat och ville bli av med dom innan barnen skulle komma hem. Det var en mamma, två 8 veckors ungar och mammans 6 nyfödda ungar som föddes natten till samma dag hon lämnade dom till mig.

Idag fick vi hem en till då en annan ägare också tröttnat och skulle släppa ut den i skogen om jag inte hjälpte. Så nu står vi här med 10 kaniner som ska hitta hem, och hittills har vi hittat hem åt alla de stora i princip men att människor är så ofantligt sjuka är så tragiskt, och att djuren som inte ens kan försvara sig ska vara de som råkar illa ut gör mig så otroligt arg! Levande djur!

Nu mår dom iallafall bra och ena flyttar redan på måndag. Tjejerna är iallafall lyriska och hjälper till hela tiden så duktigt❤️ Men snälla snälla, ta hand om era djur och vill ni inte ha dom kvar, kontakta någon som kan ta emot och försäljning inte är aktuellt!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *