Ny effektiv vecka

Tjoho! Ny vecka och massor med grejer som händer! Vi avslutade förra veckan med att ta en cykeltur jg och tjejerna, på nästan 9 km🙌🏼 Så duktiga båda två och som dom tjatat om att få cykla denna tur. Lyckliga tjejer som gärna hade cyklat längre😂

Själv startade jag dagen med sovmorgon. Tjejerna sov hos mormor och morfar igår eftersom dagis är stängt idag, så därför blev det smidigast så. Jag sov ut till 8, gjorde mig iordning och tog sedan cykeln till jobbet. Det tog 30 minuter hemifrån på ditvägen, så härligt! Dock regnade det rejält😅 Dagens jobb blev väldigt lugnt. Vi har haft kurser hela dagen om två olika foder och så bjöd vår VD på mat idag så det blev en väldigt skön dag måste jag säga! Däremot hade jag motvind hela vägen hem vilket inte var lika roligt😂

Eftersom vi har en familj som ska köpa vårt ena sto så bokade vi in besiktning imorgon hos vår veterinär men så fick jag sms ikväll att hon dessvärre fått en spark i huvudet och låg på operation nu så det får vi tänka om.. Usch säger jag bara! Tänker på henne och hennes familj och hoppas hoppas att allt går bra! Vi har haft henne i 10 år snart och kunde inte önskat en bättre veterinär!

Hur som så var det två extremt trötta tjejer när jag kom hem från jobbet. Det var total skrikfest och ni kan ju gissa om dom somnade fort😂 Ritat på väggen hade dom också hunnit med.. Jag vet att jag ofta pratar om det, men dessa faser alltså.. Nu blir det sova för min del, denna vecka väntas 7 dagars jobb, så 6 dagar kvar efter idag🙌🏼

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *