Tröttare än tröttast

Lördag och igår somnade vi i skaplig tid, så när vi vaknade idag tyckte jag att man skulle kunna känna sig lite piggare, men icke. Jag är helt slut idag och har ingen ork till något alls. Efter att ha plockat lite här hemma så hamnade jag pladask i soffan medan tjejerna har ritat och lekt på sitt rum. I vanliga fall håller man ju igång kontant men jag har lovat mig själv att lyssna på kroppen så det gör jag. Denna förmiddag har det enbart vart vila på schemat, och kommer vara ett tag till. Den här veckan har vart intensiv och då blir det så här, men det är bara vila och se till att återhämta sig🙌🏼

Helgen har vi inget planerat för en gångs skull vilket också är så skönt. Tjejerna är inne i en skrik- och bråkfas så att bara vara hemma och mysa är så värdefullt! Vår frys har gått sönder igen så vi fick ta hit en mini tills den stora är fixad – igen.. Men glad att det inte hade blivit någon mat förstörd som förra gången. Så nu får vi se hur lång tid det tar för Bosch att fixa det denna gång😅

Idag ska vi bara kika på brorsans hockey en stund och sen hem och mysa igen. Vädret är ju verkligen så skönt nu, speciellt när man inte har någon ork till något alls🙌🏼

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *