Värmen är på väg!

Hej finisar! Hoppas ni fått en bra start på nya veckan! Här fick vi nog bästa starten någonsin, efter en toppennatt så vaknade vi i tid och tjejerna smög ner innan mig och satte på TVn tills jag kom ner. Morgonens bestyr flöt på och tjejerna var såå duktiga! Morgnarna är annars väldigt stressiga för oss då dessa två damer gärna gör tvärtemot vad jag säger, men idag gick det klockrent – tills vi skulle till bilen! Jag skulle ta grejerna medans dom hoppade in i bilen men så kommer jag ut och dom har försvunnit. Då har dom sprungit till kompisarna och ringt på för att säga hejdå😂 Klockan 8 på morgonen😅 Populärt🙈

Dagen har gått fort på jobbet idag och när jag kom hem möttes jag av att maten var klar och det var uppskattat eftersom man var bra hungrig🤩 Efter maten lekte tjejerna i lekrummet ett tag innan det var dags för dusch och nu är det dags för två prinsessor att sova. Imorgon börjar jag en timme tidigare så blir en tidig morgon!🙌🏼

Loading Likes...

1 reaktion på ”Värmen är på väg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *