Balansträning

Hej finisar! Hoppas ni haft en superfin helg! Här har helgen susar förbi i vanlig ordning. I fredags var vi lediga så vi var hemma och busade, var iväg och handlade mat och lite annat och så avslutade vi med att köpa med oss Max enligt tjejernas önskemål🥰 På eftermiddagen hämtade mormor flickorna för sleepover och jag och en kompis/granne åkte och köpte Spicy. Sen kom två grannar till över för lite vinkväll! Supertrevligt!🤩

Vaknade upp tidigt på lördagen och städade lite och sen planterade jag om lite växter innan jag ställde mig och bakade. En oreocheesecake och chocolate chip cookies blev det!😍 Tjejerna kom hem strax innan lunch och lagom efter kramkalaset kom min moster på besök. Det blev fika och massa skratt och så hann vi med att cykla till lekparken samt åka inlines utanför oss. Så mysigt❤️

Idag vaknade vi upp lika tidigt som vanligt och efter frukost stack tjejerna till kompisarna så jag passade på att städa lite. Vid lunch mötte vi upp mormor i stallet och efter lite vårfix blev det en ridtur för flickorna med fokus på balansträning. Såå duktiga tjejer jag har😍❤️ Resten av eftermiddagen har vi spenderat hemma, utanför oss då tjejerna lekt med sina kompisar. Har hunnit vattna gräsmattan lite och efter kvällsmaten somnade tjejerna i soffan❤️ Nu är det dock sovdags för mig med för imorgon är det dags för jobb igen!🤩

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *