Jobb, jobb och mera jobb

Hej finisar! Hoppas ni har en fin vecka! Här susar dagarna förbi och jag är nu inne på andra jobbveckan. Jag trivs såå bra och är så glad över att ha så fina kollegor. Vi är verkligen ett toppengäng än så länge🙌🏼

Tjejerna har ställt om sig till nya rutinerna toppen och även jag som vart hemma så pass länge😅 Fantastiskt kul att vara igång igen🙌🏼 Våra dagar ser numera ut så här;

• 06.30 Upp och klä på oss, äta frukost och morgonbestyren.

• 08.00 Vi ska sitta redo i bilen för att åka till stallet.

• 08.30 Tjejerna lämnas på dagis

• 09.00 Jobbet börjar.

• 18.30 Jag kommer hem och sen är det dags att natta tjejerna.

Mamma hämtar flickorna på dagis efter jobbet och fixar kvällsmat etc och så länge vi inte går på vårt vanliga schema som börjar sen, så kommer jag kunna natta tjejerna när jag kommer hem, men sen kommer jag inte hinna med det eftersom vi slutar 19 och då är jag inte hemma fören dom somnat. Men det är så skönt att jobba igen och när nya schemat kickar in kommer vi ha lediga dagar tillsammans både i veckan och till helgen❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *