Äntligen fredag!

Idag var det veckans sista arbetspass men eftersom det vart en lugn dag på jobbet så var det ett perfekt avslut inför helgen🙌🏼 Idag slutade vi dessutom tidigare så idag kunde jag hämta tjejerna på dagis så det gjorde jag❤️ Känns konstigt att inte kunna hämta själv men jag hinner hem och natta iallafall❤️

Efter tjejerna hämtats så mötte vi upp hela familjen här hemma och så gick flickorna med morfar och morbror till lekparken medans vi andra tjejer åkte och köpte mat. Först in på Maxi och sen köpte vi med oss Spicy hot hem och åt tillsammans allihop! Supermysigt🥰 När grabbarna hade åkt så blev det sångstund och tjejerna klädde ut sig till Elsa i Frost och vi hade så roligt!

När mamma och syrran hade åkt så blev det en dusch för oss och sen Ariel i sängen. Båda somnade ganska omgående och jag ska också försöka sova strax. Hoppas ni får en mysig kväll🌸

Finaste blommorna jag fick av mamma❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *