Nya rutiner med nytt jobb

Äntligen kväll och idag lyxar vi till det med mys i min säng. I vanliga fall sover dom alltid i sin egen säng från kvällen och så kommer dom in till mig, men ikväll blir det film i min säng istället. I måndags började jag mitt nya jobb, heltid inom handels! Ganska intensivt att gå från att vara hemma heltid till att nu jobba heltid istället igen😅 Jag är dock så taggad och detta kommer bli så bra🙌🏼

När jag jobbar sent är det dock mamma som får hämta på dagis och börja med maten så våra vanliga rutiner har ju ändrats en del. Däremot kommer tiderna ändras sen igen när schemat drar igång på riktigt!

Men på fredag tar vi helg och då ska vi njuta massor för så här länge har jag inte vart utan mina hjärtan på länge❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Nya rutiner med nytt jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *