Borta bra men hemma bäst

Hej finisar! Hoppas helgen vart toppen och att ni precis som vi fått njuta av solen! ☀️ I fredags drog vi ganska spontant till Långholmen utanför Stockholm för att bo på hotell. Ett ombyggt fängelse och tjejerna var såå taggade! Hundarna fick följa med och det blev mysiga turer ner till stranden precis nedanför hotellet, god mat och så klart, hotellfrukost! Vi avslutade med glass i solen innan det var dags att åka hemåt igen på lördagen.

Väl hemma igen har vi hållt på med att sätta staketet och tjejerna har lekt med sina kompisar. Idag gick vi ut efter frukost vid 8.30, och vi har inte vart inne en enda gång bortsett från när jag fixade lunchen, som sedan åts ute, fram till 18. Solen har ju värmt så skönt idag och det visade sig när vi kom in för färg i ansiktet har man definitivt fått🤩 Ikväll blev det ett skönt bad efter kvällsmaten och sen var det bums i säng för tjejerna. Båda somnade nästan direkt efter dom lagt huvudet på kudden så boken hann dom inte höra klart. Själv har jag plockat sen dom somnade och nu tagit en dusch. Imorgon är det dags för nya rutiner igen!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *