Så släppte det!

Tjejerna fick sina cyklar för 1 1/2 – 2 år sedan ungefär, så året dom skulle fylla 3. Saga har vart intresserad men ingen av dom har vart besatta av att använda cyklarna trots att jag försökt motivera dom. Förra sommaren ville Fia inte cykla alls medan Sagas stödhjul togs bort och vi kämpade en del med att hitta balansen. Sen kom vintern och först nu när snön försvunnit har Sofia älskat att cykla med sina stödhjul vilket uppmuntrats massor eftersom hon vart ganska rädd för att cykla utan stödhjul.

Saga har kämpat på med sin cykel och jag har sprungit bakom men så idag provade Saga igen och jag släppte som jag brukar men var beredd på att ta tag igen varpå ungen cyklar iväg själv! Från ingenstans! Lyckan var total för oss båda två och jag är så stolt! Hon ville så gärna cykla på en tur med Fia och deras kompisar så det gjorde vi. Det blev en tur till lekparken och när vi sedan skulle därifrån ville Fia gärna prova cykla utan så tjejerna bytte en stund och så gjorde jag samma med henne som jag gjort med Saga, och ingen cyklar iväg även hon! Jag fattar ingenting!😱

Speciellt Fia som verkligen inte alls velat cykla utan stödhjulen trots att jag hållt i, och så lär sig båda cykla samma dag! Det är magiskt med enäggstvillingar❤️ Jag är så sjukt stolt över mina tjejer så jag spricker!!😍

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *