Först var det vår

Igår tog vi äntligen fram vårjackorna och njöt till fullo av att våren äntligen var här. Vi var till Vallby och kollade på djuren, hoppade hinder och fikade i solen och hade så mysigt tillsammans. Jag har vart (och är) så utmattad så orken tryter verkligen men vi tankade massor med energi där borta!❤️

I fredags sov Saga hos mormor och morfar för att Fia som jag nämnde har en jobbig fas, skulle få egentid med mamma och vi hade så mysigt! I lördags hade vi påskmys och även då så himla mysigt! Och igår sov Fia hos mormor för att Saga skulle få lite egentid hon också❤️ Jag särar aldrig på tjejerna men det har vart supernyttigt och såå mysigt att få vara tillsammans med dom en och en, och att dom fått all uppmärksamhet åt gången! Å herregud, att ha en hemma är rena semestern! Förstår inte folk med bara ett barn som klagar😂 Man hinner ju allt, all uppmärksamhet går till det barnet och ska man trösta så är ju famnen tillräcklig!

Vi kollade film och hade mys jag och Saga igår och vi somnade gott vid 20.30. Varje morgon när vi vaknat har det vart ljust i rummet, men imorse var det fortfarande mörkt vilket kändes märkligt men så kollade vi ut och såg att det var snöstorm😅 Nä men härligt! Vi gick ut direkt efter frukost och åkte stjärtlapp i lekparken och så facetimeade vi med Fia. Så mysigt men inte riktigt vad jag hade i åtanke när jag plockade fram vårjackorna🙈 Som tur är har snön försvunnit nu så nu hoppas vi bara på våren stannar😉

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *