Glad påsk!

Wow vilken mysig dag vi haft! Saga sov hos mormor igår så jag och Fia fick lite egentid. Fia är inne i en otroligt intensiv fas så hon behövde lite egentid med mamma och vi hade så mysigt❤️ Idag vaknade vi upp pigga och glada vid 7.30 och så tog vi ut hundarna innan frukost i vanlig ordning. Fia har hjälpt mig hela dagen att baka och gjorde så fina marsipankycklingar🐣

Vid 13 åkte vi hem till föräldrarna Saga blev så glad! Tjejerna hade verkligen saknat varandra och mammahjärtat svämmande över av kärlek! Vid 14 blev det middag tillsammans med alla och syrrans kille samt tjejernas gammelmorfar. Så gott med påskmat😍 Efter maten lekte tjejerna medans vi gömde ägg och sen var det dags för äggletande! Tjejerna fick så mycket fint och blev så glada för allt, och i år blev det inte alls mycket godis och i ett varsitt ägg fick dom fyllt med jordgubbar och hallon🙌🏼 När jag frågade vad som var bäst svarade dom som vanligt ”allt!”❤️ Kloka små barn!

Sen blev det fika och årets påskfika blev morotskaks-rulltårta, kycklingdrömmar och ”ägg”-halvor av choklad och fyllda med vaniljpannacotta och lemoncurd. Så gott! Ingen gick hungrig därifrån 😅

Efter en lyckad, och otroligt mysig dag åkte vi hem och vi hann inte ens parkera innan Saga somnade, och Fia och jag har kikat lite på film innan hon också somnade. Hoppas ni också haft en mysig påsk!🐣

Loading Likes...

1 reaktion på ”Glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *