April april

Första april är här och dagen då ingen vågar lita på någon!😅 Helt galet att det redan är april! Nu kommer det på riktigt börja bli varmare och jag välkomnar våren med öppna armar!🙌🏼 Idag har vi dessutom bott här i 7 månader vilket känns helt galet för det känns dels som vi flyttade in igår och dels som att vi alltid bott här😍

Idag lämnade jag två små påskkärringar på dagis, dom sötaste som finns! Så glada båda två då dom visste att kompisarna också skulle vara utklädda💕 Medan tjejerna var på dagis så passade jag och syrran på att handla, så skönt att få gjort. Just nu är det dessutom full planering inför påsken så mycket till påskfikat skulle inhandlas.

Kvällen avslutade vi med pizza tillsammans med mamma och syrran, och då jag är så otroligt slut som människa just nu så kröp vi sedan ner i sängen efter en dusch och kollade på Hopp. Så mysigt och det dröjde inte länge innan tjejerna sov gott❤️ Nu är det dags för mig att ta ikapp lite skönhetssömn också. Sov gott fina ni!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *