Lite färg på det!

Hej finisar! Sen vi flyttade hit har jag velat ta allt i lugn takt vad gäller inredning etc eftersom jag vill att det ska falla på plats ordentligt. Vad gäller målning har det pendlat massor i huvudet om hur jag vill ha det, men kommer hela tiden tillbaka till beiga väggar. Så igår åkte jag och en kompis och handlade färg och annat som behövdes och efter att tjejerna somnat på kvällen så började vi måla om i mitt sovrum!

Det blev en fondvägg och jag är så sjukt nöjd! Blev precis lagom med bara en vägg målad, och gav ett annat lugn i hela rummet. Nu väntar jag bara på att Mio ska skicka hem min nya sänggavel!

Men så idag påbörjade jag målning av vardagsrummet, också fondvägg, och det blev såå bra där med! Älskar verkligen färgen och nu återstår bara att se vad som ska upp mer på väggen förutom tvn. Älskar att vi börjar komma iordning😍

Här var innan färgen torkat och innan sista lagret färg hade målats!
Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *