Det susade förbi

Hej fina ni! Hoppas ni haft en mysig helg. Här har det gått i ett och helgen bokstavligen susade förbi! I fredags ville tjejernas mormor att dom skulle ha sleep over så det hade dom! Jag hade en plan i huvudet om att ta ett fotbad, ansiktsmask och kolla på någon film eller serie med en cider jag har från nyårsafton, men det slutade med att jag kröp ner i sängen efter maten och kollade film tills jag somnade🙈 Vilket för övrigt inte alls tog lång tid!

I lördags vaknade jag trots barnledig upp redan innan 8, sovmorgon är liksom som bortblåst trots att man KAN😂 Ställde mig och bakade kladdkake-kärleksmums-muffins efter frukosten och sen mötte jag upp mamma och mina hjärtan i stallet. Känslan när barnen kastar sig i famnen på en är magisk❤️

Vi åkte och handlade lite stolp till staketet som snart ska upp här utanför och sen handlade vi lite mat och jord. Eftermiddagen spenderades hemma, tjejerna lekte med barnen på gården, jag städade och sen blev det lördagsmys så klart! Vi somnade dock alla tre innan filmen var slut🙈 Idag vaknade vi upp ganska sent för att vara vi, så 8.30 gick vi upp. Facetimeade med tjejernas mormor och det var först när hon tog upp det som jag insåg att vi gått över till sommartid nu, så tji fick jag om att vi tog sovmorgon😂

Idag har vi inte gjort mycket alls dock. Vi har fixat hemma, tjejerna har lekt med kompisar, en kompis har vart här, sen kom syrran och så mamma och pappa. Så även om vi inte gjort mycket idag har det ändå vart fullt ös. Till kvällsmat blev det krögarpytt, vegansk så klart och efter Bolibompa somnade tjejerna snabbare än snabbast. Tar på krafterna att gå igenom dessa utvecklingsfaser och leka med kompisarna hela dagarna! Så nu ska även mamman ta ikapp lite energi😅

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *