Vi kör igen då

Hej finisar! Minns ni att vi hade strömavbrott i måndags? Det var ju i hela Gäddeholm, Irsta, Kungsåra och Tillberga så tack och lov inte vara hos oss. Vi köpte Max och mös med tända ljus. Idag hände samma sak igen😂

Vid 18 stod jag och diskade när elen gick och sen har den kommit tillbaka och gått igen tre gånger! Så från ingenstans har det blivit svart igen🤯 Nu är elen tillbaka tack och lov så har hunnit med lite fix nu innan läggdags iallafall🙈

Idag blev det en fika med min morfar på stan när tjejerna var på dagis och innan dom skulle hämtas mötte jag upp en kompis och sprang in på Maxi och handlade. Självklart glömde jag min lista i vanlig ordning så jag tror det blev fyra eller fem grejer jag kom ihåg😂 Bra Lollo!

Väl hemma efter att tjejerna hämtats blev det en power walk med tjejernas mormor och så avslutade vi i lekparken innan det var dags att gå hem och laga mat. Det blev blomkålsstuvning med potatis och vegansk falukorv😍 Så gott! Blir en tidig kväll för min del idag och imorgon är sista dagen innan helg!🙌🏼

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *