Det blev svart

Hej finisar! Hoppas er vecka startat bra! Här blev det en sämre start. Vår frys har vart trasig sedan slutet på december och Bosch har skött detta så fruktansvärt dåligt. Sex eller sju gånger har vi bokat in besök och alla gånger har det vart något! Imorse skulle dom kommit men avbokade i sista stund IGEN och nu fick jag be vår arbetsledare ringa men vi får fortfarande vänta ytterligare en vecka!😴 Så irriterad!

När tjejerna var på dagis passade jag på att vila och lyckades till och med somna till en timme, vilket bara betyder att batterierna behöver laddas ytterligare. Hämtade tjejerna efter dagis och väl hemma blev det att ta det lugnt. Efter lite mellis och lek var det dags för gymnastik igen och precis när flätorna var klara och vi precis skulle åka så gick elen. Tänkte inte så mycket på det men så kom vi fram till gymnastiken och hela Irsta var också svart🙈 Gäddeholm, Kungsåra och Tillberga likaså🤯 Blev en knasig timme på gympan då alla saker är bakom el vilket gjorde att ingenting gick att få fram, men lite fantastisk så hade barnen roligt iallfall.

Efter åkte vi direkt och köpte mat eftersom elen fortfarande inte var tillbaka och väl hemma fick vi äta med tända ljus i mörket vilket var riktigt mysigt! Tjejerna skulle precis sova när elen kom tillbaka som tur var! Så nu är det läggdags för tjejerna och jag ska strax krypa ner jag med.💕

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *