Back on track

Hej finisar! Hoppas ni mår bra och att ni inte drabbats för hårt av pandemin! Här drabbades ju jag av covid som jag skrev om sist på bloggen har därmed legat däckad totalt. Jag har på riktigt haft alla symptom förutom svårt att andas, och har känt mig totalt överkörd av tåget. Men nu är jag så trött på detta så nog pratat om covid på ett tag tack!

Idag är vi iallafall tillbaka på banan. Tjejerna är på dagis för första gången på länge och jag är hemma och hämtar lite krafter. Jag ska försöka städa undan lite, vi ska göra om i pysselrummet senare idag och så ska jag sätta upp lite nya gardiner! Solen skiner och det känns som att vi går mot ljusare tider, och inte bara vädermässigt då!🌸 Hoppas ni får en fin dag!☀️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *