Smått oväntat

Vad ska man säga? Mitt uppe i en pandemi, och oavsett hur noga man än försöker vara så finns risken alltid att du drabbas själv. För min del har jag inte vart jätteorolig, men så vet vi ju att alla drabbas olika och det har på senare tid skrämt mig. Vad händer om jag blir sjuk? Hur kommer jag drabbas? Tänk om jag blir inlagd och måste vara utan tjejerna! Och tänk om det värsta skulle hända, att jag inte klarar mig isåfall! Tankarna har vart många oron växt sig större.

I fredags mådde jag bra. Jag började hosta, men bara en handfull gånger på en hel dag, vilket kändes märkligt eftersom jag inte kände mig sjuk eller ens hade några som helst symtom på halsont. På kvällen la vi oss och hade fredagsmys i min säng och vid 20.30 började jag få feber och hostan blev värre som på en knapptryckning. Så hela helgen låg jag med feber, så ont i kroppen, hosta och extrem huvudvärk. Jag har knappt kunnat äta något alls och så blev jag förkyld på det så smak och luktsinne försvann direkt.

Igår bokade jag tid för provtagning för Corona vid 13.30, och så fick jag oväntat svar redan 00.30. Covid påvisat. Kul! Men det förklarar ju mitt mående. Imorse trodde jag att det började vända igen men så slog det till hårt efter stallet och jag känner mig totalt överkörd av tåget. Tjejerna är hemma naturligtvis och att underhålla två aktiva, friska barn när man själv mår totalt pyton är inte alls enkelt.. Vi pysslar, pysslar och pysslar lite till, men jag måste själv ligga i soffan mesta delen av tiden för kroppen är fullkomligt slut.

Några saker som hör covid till, är dödsångest och dålig sömn etc, och jag har fått allt. Jag känner tårarna komma för allt och inget, jag har ångest och är livrädd att jag ska vara en av de få procenterna av unga som dör av covid och jag känner mig så galet otillräcklig som ensamstående i denna situation eftersom tjejerna mår precis som vanligt.

Samtidigt har man läst, hört och sett inlägg om folk som tror att covid inte är äkta, och att folk deltagit i protester i Stockholm?! Hur är folk funtade då? Nej, håll avstånd, och ta ert ansvar!

Bild på mina stjärnor som alltid livar upp❤️

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Smått oväntat

  1. Covid är allt något som rör till det för oss. Dödsångesten är inte alls konstig, Vi vet ju fortfarande inte så mycket. och många har blivit riktigt sjuka eller till och med avlidit. Du som har små barn sitter ju en väldigt speciell situation också. Har du någon som avlasta dig med tjejerna?

  2. Krya på dig och jag hoppas du snart blir frisk. Det är läskigt det där man vet aldrig vem det drabbar och hur det kommer drabba , eller om det kommer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *