Äntligen fredag

Hej kära ni! Äntligen fredag och den efterlängtade helgen är här igen!🙌🏼 Brorsan sov över hos oss igår så när vi vaknade gick jag och tjejerna ner och åt frukost medans sjusovaren fortsatte sova😴 Jag förstör honom dock, dels så vaknar han alltid vid 13 och dels så hade Saga en lite halvjobbig natt. Vi stekte iallafall pannkakor till frukost så han kom ner lagom tills dess!

Sen blev det en relativt lugn dag. Vi var till återbruket och kastade skräp, handlade lite gott och åkte sedan hem då elektrikern från Bosch skulle fixa med frysen för femte gången. Däremot fattades en del så dom kommer på måndag igen😅 Sååå trött på detta nu! Vill ha bort vår minifrys vi har som extra och så vill jag ha tillbaka vår stora! Hur som så åkte brorsan hem sen och syrran kom förbi istället. Fullt hus😅

Lagom till hon kom hade vi en som skulle hämta en av våra vagnar och efter blev det en tur till stallet. Tjejerna red men det slutade med att Fia åkte av då Yster blev för sprallig och skulle springa. Tack och lov gick allt bra och min stora fina tjej hoppade sedan upp igen som en riktig ryttarinna!❤️

Kvällen har vi spenderat med att laga mat och mysa. Det blev egenlagad pizza till kvällsmat så Saga hjälpte mig göra deg och när den var klar gjorde vi goaste pizzorna!😍 Sen blev det nya Trolls i min säng innan båda somnade gott❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *