Välförtjänt!

Hej finisar! Hoppas ni haft en fin vecka. Här har dagarna susar förbi och efter två veckors vabbade har tjejerna nu vart på dagis två dagar. Men nu är det helg igen för oss eftersom dom inte går på fredagar😍

Idag kom syrran hem på permis och brorsan sover över hos oss ikväll. Det blev grillade hemlagade hamburgare ikväll med pommes till kvällsmat vilket var såå gott! Vi äter typ aldrig burgare så blir lite extra gott när man väl gör det🤗

Det blev lite film ikväll och så skulle brorsan läsa för tjejerna när dom skulle sova och för vår del blir det film och clementiner doppade i mörk choklad🤩

Idag fick jag äntligen beskedet om skatten och det blir nästan precis lika mycket som förra året! Såå välkommet så imorgon ska vi fira🥳 Men nu blir det film!

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *