Planer som ändras

Jag berättade ju att tjejerna äntligen ska få börja i gymnastik, som dom velat så länge nu men inte kunnat pga pandemin som startade. På måndag var det dags för terminstart och jösses vad peppade dom vart!

Igår fick jag dock ett mail om att all idrott är inställd till 25 januari, så gymnastiken måste därför skjutas på fram till dess, och frågan är ju om det skjuts på det ännu mer sen.. Tjejerna blev såå besvikna och med all rätt. Klart att det är svårt att planera för mycket just nu i och med pandemin, men allvarligt, man blir ju galen om man inte kan göra något alls!

Nu hoppas vi bara att det blir bättre och att smittan minskar så barnen kan få göra sina aktiviteter igen! En normal vardag vore underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *