Snart är det dags!

Det här med aktiviteter för barn är ju så otroligt viktigt, och framförallt för de som är så otroligt aktiva – som mina tex. Tanken var att dom skulle börja i dans eller gymnastik förra 2020 men så kom Corona och satte käppar i hjulet och när det väl var dags att anmäla så var platserna slut.

Vi har pratat fram och tillbaka jag och tjejerna och dom har mest pratat om gymnastik så jag har suttit bänkad när platserna skulle släppas och då det bara var 3 platser kvar så kan ni ju förstå min panik eftersom jag behöver 2! Dessutom går det bara att anmäla en åt gången så processen med betalning etc gör ju att det drar ut på tiden innan nästa kan anmälas också! Men jag hann! Så på måndag nästa vecka börjar mina små tjejer i gymnastik!😍 Ingen bamsegympa här heller, vi kör på stort direkt!🙌🏼

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *