Trots, trots och mera trots

Så ser våra dagar ut just nu. Tjejerna är jättesnälla mot varann ena stunden och nästa sekund är dom som hund och katt och bråkar non stop! Ingen lyssnar på vad mamma säger och dom har lärt sig bra fina fraser på föris som dom gärna drar här hemma när dom blir arga också. Att städa rummet är omöjligt och det enda som duger är att skrika och tjafsa. Bokstavligen!

Ja det är trots och ja det blir bättre sen, men just nu är det bara för jobbigt! Det är sjukt intensivt med två trotsiga 4 åringar som är i samma faser hela tiden, medan folk klagar på hur jobbigt det är med ETT barn.. Jeez..

Hur som så försöker vi göra massor med julroligt, slå in klappar, göra pepparkakshus etc och pyssla har vi gjort lika mycket som vanligt! Dom är så duktiga när dom väl har ro att faktiskt sitta still❤️ Och nedräkningen är i full gång! Tänk att det är jul om tre dagar😍

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *