En dag på isen

Hej finisar! Idag startade vi dagen med två överlyckliga barn som vaknade till synen av snö ute. Dom har aldrig vart så peppade på att klä på sig som idag😂 Men vi började med frukost och idag blev det bananpannkakor med frukt för flickornas del. Båda åt bra och var så nöjda efteråt. När vi var klara med det viktigaste av morgonbestyren så tog vi på oss varma kläder och gick ut i snön. Det blev många snöänglar och sen en tur till lekparken. Så himla mysigt!❄️

Vid lunch träffade vi upp familjen och min morfar för lite skridskoåk och tjejerna som bara åkt en gång i år ställde sig och åkte som aldrig förr! Jag är så sjukt imponerad över mina tjejer❤️ Efter 2,5 timme ville dom fortfarande inte åka hem men till slut fick jag med båda två😅 Vi åkte hem och busade lite innan det var dags för kvällsmat. Tjejerna beställde tacos så det blev det. Så gott för det var ett tag sedan nu!

Kvällen har bestått av håll i gång som vanligt men till slut somnade båda flickorna gott och även mamman ska försöka sova nu. Natti❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *