Lökar och vansinnesutbrott

Jag tycker så synd om Fia som hostar som jag vet inte vad! Det påverkar henne så klart dagtid men nattetid är det som värst. Varken hon eller jag får sova ordentligt och det behöver vi ju alla tre! Hostmedicin som hon inte alls gillar får hon iallafall och nattetid har vi lökar under sängen. Det är ju bara en tidsfråga innan Saga också börjar hosta och jag bara hoppas att jag själv kan stå emot?

Men förutom hostandet så avlöses det av Sagas vansinnesutbrott som pågått ett tag nu. Detta följt av ett mental breakdown där hon storgråtandes kastar sig i famnen på mig och ropar att hon älskar mig mest i hela världen, och älskade barn vad jag önskar hon förstod att jag älskar henne oavsett vad, och mest över allt i hela universum! Det är en så oerhört jobbig fas då det är fel på allt, och vansinnesutbrottet kommer för minsta lilla och inget jag säger går in.

Men som vanligt så är det ju bara en fas, om än en jobbig sådan. Det är ju så klart inte bara jobbigt för henne utan även för mig och Sofia, och likaså hunden! Mitt lilla hjärta. Det kommer gå över❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *