Alla jobbiga faser

Som vuxen minns vi ju inte hur det var för oss själva, men alla dessa faser alltså.. Jösses så jobbiga de är för de små. Faserna byter av varandra hela tiden och visst är det lugnare emellanåt, men de här utvecklingsfaserna är ju rena mardrömmarna. Nu har vi haft en lugnare period efter förra jobbiga fasen, men nu är det igång med nästa jobbiga igen. De lugnare faserna varar så himla mycket kortare än vad de jobbiga gör och jag lider så med tjejerna för vad dom går igenom.

Nej det är ju inget konstigt, men för dom är det ju oerhört påfrestande eftersom dom inte kan förstå varför dom reparerar starkare just nu för att mackan kommer vid fel sekund, eller när något går snett i deras värld, att det faktiskt inte betyder jordens undergång. Men för dom är det ju så. Just nu är båda två som tickande bomber heeela dagarna. Det kan vara att syrran gör eller säger något så är det slagsmål, eller så hörde jag inte vad dom sa och så brakar allt lös. Just nu är hörseln på dessa två lika noll igen och eftersom dom skriker non stop får en annan höja rösten för att ens bli hörd. Men så är det ingen som lyssnar iallafall förrän man sätter ner foten och det är i sin tur oerhört påfrestande för en själv.

Jag hoppas bara dom får en lugn fas snart så dagarna kan vara som de brukar för nu är alla helt slut? Det är tur dom kan leka fint mellan varven iallafall❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *