När livet knäcker en

Hej fina! Har vart några fullspäckade dagar och igår skulle en ny vlogg kommit ut, men dagen avslutades med det jobbigaste besked vi kunde få – min mormor har gått bort. Det har vart så sjukt jobbigt och det är helt ofattbart. Livet knäckte oss totalt.

Just nu har det helt enkelt vart för mycket att tänka på och tjejerna har i vanlig ordning vart mitt huvudprio. Dom vet inte ännu vad som hänt och jag har dolt det så gott jag kunnat, för än så länge vet jag inte alls hur jag ska berätta det för dom. Ska prata med BVC imorgon i hopp om tips för denna situation har jag aldrig vart i tidigare. Men i dessa tider är jag oerhört tacksam för mina små busungar som gör stämningen betydligt lättare❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *