En superpower

Innan jag fick barn kunde jag sova som en stock. Det spelar ingen roll om det var fest utanför eller om någon stod och bankade på dörren, jag sov ändå. Jag vaknade inte av väckarklockan och när jag bodde hemma hade jag alltid dörren låst på natten och då stod mamma alltid och bankade utanför eftersom larmet fortsatte låta då jag inte vaknade av det? Sen fick jag barn och det blev som dag och natt.

Från att inte vakna av en atombomb så vaknade jag av minsta lilla, och gör än idag! Det spelade ingen roll om tjejerna snurrade runt i sömnen eller om dom gnydde till så vaknade jag på stört! Det är som något undermedvetet, för hur djupt jag än sover så vaknar jag direkt jag märker att dom vaknar till, eller av att dom dragit av sig täcket och blir kalla! Galet, right?

Snacka om superpower som kommer när man får barn! Tror de flesta mammorna känner igen sig i det? Galet ändå att det bara gick över natten, från att dom låg i magen till att dom låg utanpå❤️ Jag älskar det?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *