En vild natt

Ja alltså denna natt var verkligen annorlunda från andra nätter. Jag sover oftast som en stock när jag väl somnat men inatt drömde jag som aldrig förr. Mardrömmar, och konstiga sådana. Det blev iallafall en jobbigt vild natt för min del och jag kan inte påstå att jag vaknade helt utvilad heller. Tjejerna däremot gjorde det❤️

Det var två glada tjejer som gick upp och klädde på sig kläderna dom hängt fram igår och efter frukost och tandborstning var det dags för dagis. Lämnade två väldigt busiga tokfior och hämtade två lika tokiga busungar lite senare!? Sedan blev det en tur till gammelmorfar som dessutom köpt fika! En måndag liksom! Vilken lyx!?? Tjejerna gick bananas som alltid och hade så roligt.

Väl hemma blev det dags att laga kvällsmat och ikväll blev det enkelt – vegfärssås och spagetti! Ack så gott dock! Vi tog en tur till lekparken efter maten men jösses så kallt det var, så trots varma kläder gick vi hem efter en stund. Efter att ha sagt hejdå till mormor gick vi in och tog en dusch och kröp ner i sängen efter en kvällsmacka. Vi började läsa Djungelboken men Saga somnade efter 4 sidor, och Fia strax därpå. Mina goa små tjejer! Nu ska även jag försöka sova lite och imorgon kommer en ny vlogg upp!??

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *