Hur kan halva tiden redan gått?!

Hur galet är det inte att halva oktober redan gått?? Jag tycker nyss det var början på 2020 och sen har allt bara gått i en rasande fart! Helt plötsligt är det höst och vintern är på ingång om inte allt för länge, och spänningen inför hur vintern kommer bli är enorm! Massor med snö och riktigt kallt hoppas vi på❄️

Men i och med att vintern faktiskt närmar sig så sätter planeraren i mig igång att planera inför julen. Vi startade om med julinredning då jag var så trött på vårt gamla, så nu är allt nytt, i samma färger och vi längtar bara så efter att få börja pynta? Jag är i full planering med julklappar men har fastnat lite då det inte riktigt blir som förr.. Vi har haft som tradition att gå på Disney on Ice men inte alls oväntat blir det inget nu pga Corona och det har vi alltid haft som en julklapp..

Men det som är klart är varsin häst till deras Barbiedockor, pysselsaker, fåtöljer till vardagsrummet och lite till Sylvanian som dom samlar på. Eventuellt ett stall till käpphästarna också! Till brorsan och syrran tycker jag det är svårt i år så det är tur man är ute i god tid?

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *