Att vara glad för någon annan

Tänk att det kan vara så fruktansvärt svårt för vissa! Och det kan vara även släkt och vänner. Man ska vara där för andra när det enbart är roligt eller handlar om framgång, men så fort man får någon motgång eller det händer något roligt som en annan tycker om så backar man. Varför? Varför ska det vara så enkelt att hata och missunna folk glädje, lycka och framgång?

Jag har massa roligt att se fram emot och en av få saker har jag berättat för någon mer än enbart familjen, men det spelar ingen roll hur glad man själv är över det för det finns alltid folk som inte kan dela denna glädje, av någon oförklarlig förklaring. Men vet ni vad, skit samma! Sådana människor står bakom en, medan vi andra som tänker positivt tar oss framåt. Låt det vara så då! Man kan alltid vara en bättre människa själv – so be the best version of yourself!

Loading Likes...

1 reaktion på ”Att vara glad för någon annan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *