Tjejkväll var det ja!

Idag har vi fixat en massor så dagen har verkligen susat förbi! Klockan 11 var vi i stallet och fixade för att klockan 12 hämta en halmbal. Så underbart att halma😍 Efter blev det en tur till affären för att sedan ta bilen hem bara jag och Saga för lite egentid. Så mysigt att vara bara hon och jag, ta det lugnt och bara njuta. Att bara ha ett barn är ju rena rama semestern 😅

Senare stormades huset av Fia, tjejernas mormor, deras moster och även min moster för ikväll var det dags för tjejkväll! Det blev min favoritpizza med tsatsiki och till efterrätt blev det hemlagad chokladpudding med grädde, chips och dipp och cakepops🥰 Alldeles för gott! Det blev en kväll med dans, skratt och ännu mera skratt! Något som verkligen behövdes. Tjejerna somnade gott i soffan och sedan bäddades dom ner i sin säng❤️

Efter en otroligt mysig kväll är det dags för denna trötta mamman att ta igen lite skönhetssömn nu! Sov gott fina😍

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Tjejkväll var det ja!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *