Underbart mellan varven

Jeez säger jag bara! Vi startade nya vecka med vab då båda tjejerna under natten började hosta förfärligt och snorigt på det. Däremot hade detta inte alls vart ett vab-fall i vanliga fall, om det inte vore för Corona för det är varken hårt isittande hosta eller grönt snor så ja, i vanliga fall hade dom gått ändå. Meeen, nu står vi här och det blir vab till på onsdag iallafall🤷🏽‍♀️

Men att vara hemma med två pigga och trotsiga barn när man själv inte känner sig tusen är som att bädda för en jobbig dag😅 Hur som så har vi haft massor att göra idag ändå så förutom att vi var hem till föräldrarna och var ut med hunden så åkte vi till stallet i vanlig ordning och fixade där innan vi åkte in till stan och åt lite lunch. Sen tog vi en tur till Björnön och gick på en otroligt mysig promenad! Vi tog lite kort, njöt av luften och lugnet och tjejerna kunde springa av sig ännu mer. Så himla mysigt hade vi och dom var så duktiga som gick så långt!❤️

Väl hemma fick dom rita lite ute på asfalten och sen kom mormor på besök. Det var snart dags för kvällsmat och det blev idag köttbullar och djurpasta enligt tjejernas önskemål! Alla mätta och belåtna och sen så blev det en dusch för flickorna innan det var dags att göra iordning inför natten. Vi läste en av Frost-böckerna efter jag bäddat ner dom båda två och efter sjöng vi en av våra sånger. Båda somnade gott och med nattlampan tänd kunde jag smita ut. Även jag behöver sova snart för att orka med en fullspäckad dag även imorgon😅 Men först, film!

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *