Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första

En dag i stallets tecken

Idag var det dags för kalas för tjejerna! Dom har fått bestämma så gott som allt (i rimlig mån) och denna gång blev det bara bästa kompisen Frances som blev bjuden. Tjejerna ville så gärna ha stallkalas och har tjatat om att det bara är just hon som ska komma för då kan dom rida tillsammans alla tre samtidigt, så så fick det bli!

Vi började med att fika och det blev både glass, bullar, kakor och annat smått och gott. Sen var det dags att borsta hästarna. Vi hade köpt hem lite glitter som dom kunde använda på hästarna och dom gick loss? Det blev en så mysig ridtur i skogen och alla skötte sig så bra och tjejerna var så duktiga? Efter ridturen blev det käpphästhoppning vilket dom tyckte var så roligt då vi byggt upp en bana och efter blev det pris i form av varsin godispåse. Så nöjda tjejer alla tre och så nöjd och glad mamma❤️

Så idag har vi med andra ord spenderat i princip hela dagen i stallet i duggregnet men det har vart supermysigt! Eftermiddagen och tidig kväll spenderade vi hemma. Tjejernas morfar och morbror kikade också förbi en stund och gick till lekparken en stund så då passade jag på att skruva ihop badrumsskåpet och fixa lite. Vi avslutade dagen med sushi och sen var det bara ta en dusch och krypa ner i sängen. Sofia somnade efter två minuter och Saga strax därpå❤️ Nu är det dags för mamman att ta igen lite sömn också. Sov gott fina ni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *