Vad hände där?

Som jag berättade för ett tag sedan så har Sagas nattskräck kommit tillbaka, men jag har verkligen kämpat med att hitta en lösning som tillsammans med tyngdtäcket kan hjälpa henne att sova gott tills dess att alla intryck etc från dagis lägger sig. Igår provade jag att när tjejerna tog kvällsbadet så hade vi i lugnande olja och satte på spamusik och det älskar dom så dom ligger där och njuter till fullo, och sen i kombination med våra vanliga rutiner. Det slutade med att hon somnade 10 minuter efter att hon lagt sig i sängen och jag hann inte ens läsa klart boken? Fia likaså!

Och utvärdering av natten? Hon sov! Utan nattskräck! Ungen vaknade till vid 2 och kom till mig, och sov sedan tills jag väckte henne klockan 07.30? Och självklart beror det inte bara på badet med oljan, utan också då vi pratar mycket om detta hemma. Jag vill att hon ska vara medveten och inte känna sig rädd för det, samtidigt som vi tillsammans ska kämpa med att få bort det helt! Och en sak är att hålla sig lugn. Är hon lugn mesta delen av dagen så blir natten bra – alltså ingen stress, prata när hon blir arg och få henne att lugna sig direkt etc. Och det gör man ju annars också, men jag har lagt extra fokus på detta för att se hur vi kan hitta en lösning, och det har vi nu gjort! Så blir spännande att se hur denna natt blir också!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *