Okej att vara slut

Jag känner så just nu – jag är helt slut. Det är mycket som händer hela tiden och man blir totalt utmattad till slut. Jag erkänner det sällan eftersom det för mig känns som en svaghet, att faktiskt kunna erkänna att man är trött. Men varför? Alla blir vi det någon gång, och tragiskt nog så är det enligt statistiken flest tvillingföräldrar som blir utmattade eller går in i väggen. Det säger en hel del!

Jag försöker alltid lyssna på kroppen, för utan mig har mina barn ingen mamma, och det skulle jag aldrig vilja utsätta dom för! Därför är det okej att ha sådana här dagar, där fokus ligger på att vila upp sig. Idag har jag inte gjort något alls, inte ens diskat. Jag behöver tvätta, vika tvätt, bädda sängarna, förbereda kvällsmaten och plocka undan leksaker – men jag har legat i soffan sedan jag lämnade tjejerna på dagis. Och det är okej! Sådana dagar har man ibland och jag vill verkligen lyssna på kroppen, för säger den stopp så är det viktigt att stoppa där och då för annars kan det ju bara bli värre och så har du väggen mitt i pannan.

Jag vet att allt löser sig, för det gör det, och jag är ingen quitter som ger upp för något, men min kropp behöver extra vila just nu, och då får den det! Snart ska tjejerna hämtas och då vill jag har ork att leka och busa och så får dagens alla måsten tas om hand ikväll eller imorgon beroende på hur orken styr, men mina barn kommer alltid gå först och den energin jag tankat upp idag kommer enbart gå till dom❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *