Älskar effektivitet

Äntligen är det helg! Hur underbart? Här har vi vart till veterinären på förmiddagen och efter var det bara att åka hem och fixa inför morgondagen. Imorgon är det stora kalaset för tjejerna så det var massor att fixa med!

Blanda annat har det bakats tårta, cake pops i ny tappning, kladdkakeglassar, pannacotta, marängklubbor och cupcakes. Imorgon ska tårtan göras klart och sista med baket så klart, men även sallad ska fixas etc för först blir det grillning! Kommer bli så mysigt? Kvällen spenderade vi med tjejernas mormor som köpt med sig mat så vi lyxade lite tillsammans. När hon hade åkt var det bara härja som stod på tjejernas schema så till slut var det bums i säng. Så övertrötta och då är det ingen som lyssnar och alla hyss som kan tänkas göras, ska göras? Det blev en saga och en sång, sen sov båda gott❤️

Nu är det dags för mamman också att varva ner och sova lite. Mycket ska fixas imorgon innan det är klart så jag vet vad jag har att göra iallafall ?

Loading Likes...

1 reaktion på ”Älskar effektivitet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *