4 - 5 år,  Blandat,  Familjen,  S&S,  Saga,  Sofia

Grattis på födelsedagen!!

Idag är dagen med stort D – mina hjärtan fyller 4 år! Hur är det ens möjligt?!? Mina fina små gryn är inga bebisar längre, utan stora tjejer som hela tiden gör mig till den stoltaste i hela världen!

Tänk att jag för fyra år sedan fick mina fantastiska tvillingar. Sofia föddes 06.57 och vägde 2370g, och Saga kom exakt 15 minuter efter, klockan 07.12 och vägde 2120g❤️ Mina älskade små hjärtan! Det är helt galet vad fort tiden går.

Under dessa fyra år har mina små frön utvecklats till egna starka individer, roliga, busiga, glada, goa, snälla, fantastiska och envisa små prinsessor och även fast dom gör mig gråhårig på förtid så vet jag att med den envishet och hur målmedvetna dom är kommer dom komma så otroligt långt i livet! Jag är så glad och stolt över att få vara deras mamma och att få se dom utvecklas varje dag❤️ Älskade barn, ni gör mig hel❤️

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *