Och så var det bara en dag kvar

Hej fina ni! Hoppas veckan startade bra för er del! Här började den på bästa sätt – Fia sov så gott som hela natten i sin säng (kom till mig klockan 5) och Saga sov helt utan uppvak?? Det var alltså två pigga och glada flickor som gick upp imorse? Lika glada var dom vid lämningen på dagis❤️

Men hörni, idag för exakt 4 år sedan, ca klockan 13.30 fick jag skrivas in på förlossningen efter en vecka med sipprande fostervatten! Värkstimulerande droppet sattes ganska direkt och sen väntade många timmar där jag kämpade med att öppnas helt. Idag kommer en vlogg upp där jag berättar mer❤️ Tänk, imorgon blir mina små, stora älsklingar 4 år! Så galet så jag får nypa mig i armen? Tänk att mina fina små bebisar vuxit upp till så fina, kloka, roliga och fantastiska små tjejer! Jag är så otroligt lyckligt lottad!❤️

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Och så var det bara en dag kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *