Dan före dan

Tänk, imorgon fyller mina älskade flickor 4 år! Vart har tiden tagit vägen?! Det känns som tiden susat förbi och jag kan inte riktigt greppa att mina tjejer inte längre är mina små bebisar!❤️

Tänk att det där lilla fröet i magen bara vips bestämde sig för att bli två identiska små bebisar, att just jag skulle få dom finaste barnen på denna jord! Världens mest lyckligt lottade är jag! Tänk att dessa små frön skulle komma att bli så kloka, roliga, snälla, fantastiska och envisa, och att just jag får leva varenda dag med dom❤️ Min största kärlek?

Jisses vad jag har planerat inför morgondagen, i flera månader. Och på lördag blir det stora kalaset med grillning och fika i timmar. Både tror, vet och hoppas att tjejerna kommer älska varenda present dom får❤️

Loading Likes...

3 reaktioner på ”Dan före dan

  1. Tänk att de redan är så stora, så ljuvligt med 4 åringar. Jag drömde om att få tvillingar, men har fått två underbara killar istället, men det måste vara magiskt. Ser fram emot massa fina bilder på kalaset.

  2. Det går så fort. Det kommer säkert bli uppskattat tror jag, Små barn är så glada för allt dom får. Grattis i förskott till sessorna och hoppas ni får en fantastisk dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *