Home is where your heart is

Hej fina ni! Hoppas er vecka vart toppen och att helgen fick bästa tänkbara start! Här har det vart hej vilt med trotsiga barn så min ork har vart nere på noll. Denna fas dom går igenom just nu är inte att leka med, och dom är ju så förståndiga och kloka men denna fas tar dom till en helt ny nivå? Att det är samma barn går knappt att förstå!

Hur som så har vi försökt ta det lugnt för det mesta just för att ladda batterierna något. Jag har försökt fokusera mycket på hemmet, att komma iordning och få alla bitar att falla på plats, och samtidigt att njuta av vardagen. Jag är ju just nu så gott som arbetslös pga Coronan men det ger mig mer tid till att jobba med mina sociala medier och bakningen så i dagsläget försöker jag ta till vara på situationen och njuta – för nu får jag mer tid med mina stjärnor också!?

Som jag nämnde innan flytten så vill jag ta en sak i taget. Här ska vi bo i många herrans år framöver och jag vill att det ska vara perfekt! Tjejernas rum har vart prio ett, samt köket. Det förstnämnda börjar ändå falla på plats nu. Målningen på väggen är påbörjad och snart klar, det ska in mer förvaring etc men annars är jag väldigt nöjd med deras mysiga rum! Köket är så gott som klart – så det är nu matplatsen som ska läggas extra energi på. Köksbord och stolar är på plats men inredning behövs dit för att få den optimala mysfaktorn! Likaså vardagsrummet!

Här ser ni iallafall köket! Köksön är nu på plats och så ser ni min underbara drickvagn – där finns kaffe, te, sodastream och saft! Perfekt på rullvagn?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *