Saga, min Saga

Idag är en dag men väldigt blandade känslor. Ni som följt oss ett tag vet om att Saga har sin historik med sjukhusvistelser för att söka svaret på hennes förstorade lymfkörtlar och ojämna prover. Bara tanken på allt detta gör att jag brister ut i gråt.

Idag var det dags för besök till barnmottagningen och vi fick en så bra läkare. Han lyssnade och jag kan egentligen bara säga att en enda av alla läkare faktiskt inte vart bra, medan alla andra verkligen lyssnat! Men han var som sagt bra, gjorde alla koller etc och allt såg bra ut men hon har ett blåsljud på hjärtat. Något som ingen annan verkar ha upptäckt, eller åtminstone inte informerat om. Trots att han sa att det är vanligt så fick jag kämpa för att hålla tårarna tillbaka. All oro som sliter sönder en, maktlösheten som infinner sig och mammakänslorna som tar kol på en för att man inte kan göra allt bra!

Han skickade en remiss direkt till hjärtmottagningen så nu väntar vi på tid dit. Men så ville han ha nya prover för att se hur värdena ligger nu, eftersom förra verkligen låg precis under gränsen till för högt på ett av värdena. Jag är så god att även han reagerade på att sista läkaren bara sa att allt såg bra ut och att uppföljning inte behövs. Så nu väntar vi alltså på provsvaren och sen även remissen till hjärtmottagningen.

Just nu vet jag inte vilket ben jag ska stå på. Oron bryter ner mig totalt och jag ska samtidigt försöka vara stark och inte visa det för tjejerna. Det behöver inte vara något, men så är mammahjärnan där och spökar och målar upp bilder på allt det kan vara. Jag kan inte tänka så, för oavsett vad så går vi starka ur det här och jag kommer alltid stå på mig och göra precis allt för mina barn! Men önskar inget annat än att allt ska vara bra och att mitt hjärta slipper gå igenom kontroller och provtagningar! Saga, min Saga! För dig och din syster gör jag precis allt, och jag kommer alltid finnas tätt intill er!❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Saga, min Saga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *