Varför utsätta sig för det?

Hej fina ni! Idag startade vi dagen med två småsura barn som bara var på varandra och skrek non stop! Härligt? Denna fasen är fullkomligt underbar och jag kan nog säga att de gråa håren snart börjar titta fram!

Jag satte tjejerna i vagnen och så drog vi ut på en joggingtur. Den friska luften är underbar och att ta sig ut är ett av de bästa sätten för att få tjejerna att bryta det där jobbiga humöret. Vi avslutade med att gå till lekparken innan vi gick hem igen. Efter lite lek, mer skrik och trots och sen lite lunch så hämtade vi först ett enormt paket för att sedan hämta upp syrran och åka till Mall of Scandinavia. Där blev det lite småshopping, pannband och vantar till tjejerna, presenter till deras födelsedag, lådor till köket och lite annat smått och gott. Vi avslutade med fika på Choco Mania? Mellan varven var det mycket trots även där och jag undrar hur jag orkar utsätta mig för det varje gång?

Väl hemma var det dags för kvällsmat så mamma dök upp och så grillade vi hos oss. Supermysigt! Och efter lite myskväll blev det Pippi i tjejernas säng innan båda somnade gott. Nu får vi se hur natten blir! Hoppas ni haft en mysig fredag?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *