Att sova själva

Jag har ju pratat en del om det här med sömnen ett antal gånger tidigare, men sist pratade jag om att tjejerna nu skulle börja sova i sitt rum efter flytten. Att sova tillsammans är det bästa jag vet, men man sover ju inte riktigt som när man sover själv. Tjejerna fick en ny säng i sitt rum från Mio, en våningssäng med större nere eftersom dom då kan välja hur dom vill sova när dom blir lite större. Dom sover ju helst och allra bäst tillsammans så nu kan dom fortsätta göra det så länge dom vill.

Hur som så började det inte på bästa sätt när vi flyttade in när det kommer till att sova i eget rum. Men så visste jag ju också att det skulle ta tid. Nu har vi bott här i 1 1/2 vecka och nu sover dom i sin säng. Vi läser bok vid läggdags som vi alltid gjort och båda somnar i princip alltid innan boken är slut. Och om inte annat så sjunger jag vår sång för dom. Det går bättre och bättre att sova i egen säng nu för nu ropar dom på natten så kommer jag in och lägger mig. Vissa nätter går jag in till min säng igen när dom somnat om, och andra nätter sover jag med dom efter att jag gått in. Båda funkar super och det viktiga är att dom känner sig trygga i sin säng, så det spelar ingen roll hur lång tid det tar eller hur många gånger jag får gå in❤️ Mina duktiga tjejer! Nu har vi ju dessutom sovrummen vägg i vägg!

Loading Likes...

1 reaktion på ”Att sova själva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *