Lugn start på nya veckan

Hej fina ni! Hoppas ni fått en bra start på nya veckan. Här startades dagen med en varm kopp te medan tjejerna sov gott i sin säng. Båda två trippade ner för trappan och gav mig världens goaste morgonkram❤️

Gårdagen blev lite spontant på många sätt. Brorsan ringde vid 13.30 och ville att jag skulle hämta då skolbussen inte skulle gå på en timme, så jag började med att hämta honom, och sedan flickorna. Så glada och goa kastade dom sig i min famn? Älskar att hämta dom på dagis efter en dag ifrån varandra❤️ Vi åkte sedan in till stan och handlade en grill som jag lovat flickorna till deras kalas, samt lite annat smått som behövdes innan vi begav oss till stallet. Sen hem till oss och medan tjejerna gick till lekparken med brorsan så började jag med kvällsmaten. Soppa stod på menyn efter tjejernas önskemål och senare kom tjejernas mormor så vi åt tillsammans allihop. Liten stund efter anslöt även tjejernas morfar då han och brorsan skulle vara barnvakt en stund då mamma och jag skulle på en spontan biokväll.

Hon fyllde nyss år så hon fick välja vad vi skulle göra. Vi såg Greenland vilken var riktigt bra! Vi var hemma precis till 21 och då sov Saga men Fia hade hållit sig vaken för hon ville vara med mig❤️ Så vi kröp ner i sängen och kollade på tårtor som hon älskar att göra och snart sov hon på min arm❤️

Natten var så där då Saga hade en mindre släng av nattskräck. Men efter ett tag kunde vi sova gott alla tre och två glada flickor vaknade imorse!?? Nu är dom på dagis, jag har jobbat med lite recept och sitter nu och jobbar framför datorn. Om en stund ska stjärnorna hämtas?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *