Godmorgon härliga lördag

Godmorgon kära ni! Hoppas ni sovit gott! Jag har inte sovit så gott som igår då tjejerna kom in inatt och snurrade runt hela natten? Klockan 7 vaknande jag av en smäll och kunde inte somna om, så jag gick upp och gjorde en varm kopp te och satt mig i köket. Det är en så härlig känsla att kunna gå ner och sätta sig medan solen lyser in genom köksfönstret. Underbart!

Strax därpå trippade tjejerna ner för trapporna och det är nu dags för lite frukost. Idag är det fullspäckat med saker att göra, nu på morgonen ska vi försöka packa upp lite till, skruva upp sista gardinfästena, efter lunch ska tjejerna på kalas hos sin kompis och senare är det stallet som gäller. Imorgon är det dags för årets enda utställning pga pandemin men även om jag vet att det inte kommer gå speciellt bra eftersom hon är i världens tillväxtfas så är det roligt att se även i år hur det går, och jämföra med nästa år sedan. Förra året blev hon guld varje gång, i år blir det garanterat inte mer än silver hur fin hon än är enligt mig själv, och nästa år hoppas vi på guld igen när hon kommit ur denna växtfas?

Men nu, frukost??☕️

Loading Likes...

9 reaktioner på ”Godmorgon härliga lördag

  1. Ni har flyttat nu ja? Då är det mycket som måste göras och det tar sin lilla tid det där. Min dotter flyttade för en vecka sen och fortfarande en del att göra. Hon jobbar, skolar in dottern på ny förskola och sen försöka få ordning. Inte en lätt ekvation att få ihop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *