Första natten avklarad

Hej fina ni! Alltså wow vilka hektiska dagar! Igår flyttade vi, och som jag berättat tidigare så skulle besiktningen göras 10.00, så i måndags stressade vi iväg med allt till mamma och gjorde slutstädningen på morgonen av det som var kvar. Besiktningen godkänd med orden ”väldigt bra gjort och utan städhjälp” så vi var nöjda. Klockan 11.30 var vi på plats vid huset för att hämta nycklarna och vilken känsla! Wow säger jag bara! Vilken enorm skillnad!

Sen var det bara packa in. Herregud vad grejer man har! Helt sjukt ändå ? Så nu bor vi bland kartonger igen? Meeen, vi bor betydligt större så det är inget som stör mig! Sakta men säkert börjar vi få ordning här hemma och vi tar en kartong i taget. Allt ska sorteras upp så det kommer ta ett tag, men vi har ju verkligen inge bråttom!

Idag skruvade vi ihop tjejernas nya säng och så har gardiner kommit upp i tjejernas och mitt sovrum, jag har även satt upp nattduksbord och läslampor i mitt rum samt läslampor i tjejernas rum. Tyvärr blev det ingen vlogg då det har gått i ett och eftersom man vart så stressad så har det helt enkelt inte hunnits med. Men jag ska försöka få till det imorgon!

Idag var vi även till IKEA och handlade lite smått och så storhandlade vi mat. Det sistnämnda har jag väntat med eftersom det bara hade vart med att packa ner och bära, så nu är både kyl och frys fyllda!?? Imorgon fortsätter vi packa upp och snart är vi iordning. Känns iallafall superbra och det är första gången som det verkligen känns som hemma! Här ska vi bo i många många år framöver❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *