Vi kör sista natten!

Hej fina ni! Hoppas veckan startat bra! Här började det med total kaos! Tjejerna vägrade dagis och efter en enorm kamp så kom vi iväg och jag kunde lämna glada barn❤️ Väl hemma så började kaoset när vi hämtade släpet som skulle fyllas, då det efter 10 minuters bilfärd på väg hem slutade med punka på ena däcket.. Kul! Hämta nytt släp och sen kunde vi börja. Efter en stund insåg vi att ett släp aldrig kommer räcka så när moster med sambo kom för att hjälpa med flytten så fick vi fixa ett större släp ? Kaos!

Mitt i allt ringde dagis innan lunch och sa att Saga var hängig så det var bara att åka och hämta flickorna. Eftersom flytten är en enorm stress så fick dom vara hos deras gammelmorfar. Senare anslöt pappa till flyttfixandet och vid 17 hämtades tjejerna och därefter åkte vi till min moster. Lämnade tjejerna där för lite egentid så vi kunde fortsätta stressa med flytten. Mormor kom strax därpå och hjälpte till med städningen tack och lov!

Strax efter 20 hämtade jag mina stjärnor som vart så oerhört duktiga hela dagen och det blev ett långt kramkalas! Efter en dusch kröp vi ner i sängen som för övrigt nu står i vardagsrummet, och så sjöng jag vår sång. Behöver jag säga att dom sov på två röda?

Själv ska jag fortsätta städandet och håller på med några maskiner tvätt just nu. Båda sovrummen är klara så det är bara sluttouchen som ska fixas imorgon bitti där inne, sista i badrummet och köket och sen är det klart. Ska bli så otroligt skönt när detta är klart allting, och framförallt besiktningen av lägenheten! Imorgon kommer en vlogg upp på kanalen så håll utkik!? Flickornas fina naglar som fixades hos bästa gammelmoster?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *