Nedräkningen kan börja

Redan i mitten på april fick vi veta att vi ska flytta, en flytt jag väntat så länge på i och med att jag vill ut på landet. Att bo mitt inne i stan är inte alls vår grej och vi saknar att ha skogen precis utanför. Att ha en egen liten altan med gräs utanför dörren och gungor till barnen. Dessa 4,5 månader har på ett sätt susat förbi, men också gått i slow motion på samma gång. Nu är det tre dagar kvar till inflyttning och vi är lyriska!

Idag är tjejerna hos deras mormor och jag håller på med packning för fullt. Senare kommer syrran hit och då ska vi packa in massor i skåpbilen för att göra städandet mycket lättare här hemma, och det i sin tur gör att flyttstädningen går smidigare! Idag ska även sista sakerna läggas upp på annons och sen är det bara köra det sista! Kommer bli så skönt när besiktningen är klar av denna lägenhet och vi har flyttat in i nya! ??

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *